Szállítási és fizetési feltételek

Tisztelt Érdeklődők!


Ingyenes személyes átvételt az Alkotás utca 39/a szám alatti Adományboltban, valamint kiadónk irodájában tudunk biztosítani (utóbbihoz kérjük, szíveskedjen időpontot egyeztetni a 06-20-3819059-es telefonszámon).A Vásárlók kérhetik a megrendelt könyvek Pick Pack Pontra történő kiszállítását mind előre kifizetett, mind utánvétes rendelések esetében. A Pick Pack Pont hálózatról a főoldalon a Pick Pack Pont logójára kattintva találhatnak bővebb tájékoztatást. Rendelés esetén a Vásárlók több mint 800 átvételi pont közül választhatják ki a nekik legmegfelelőbbet.
A Pick Pack Pontra történő kiszállítás díja 990,- Ft.
A 15.000,- Ft feletti rendelések kiszállítása ingyenes.

A házhozszállítást futárszolgálat útján bonyolítjuk, díja 12.000 forint alatti megrendelések esetében 1500,- Ft, 15.000 forint feletti megrendelések esetében ingyenes. 

Postai úton történő kiszállítást a rendkívül magas postai díjak miatt sajnos nem tudunk vállalni. 

Külföldre történő kiszállítást csak előzetes egyeztetés után vállalunk, ehhez a megrendelés előtt mindenképpen vegyék fel a kapcsolatot cégünkkel e-mail-ben (info@magistrakiado.hu) vagy telefonon a részletek egyeztetése végett. 

Részletes tájékoztatást Általános Szerződési Feltételeinkben olvashatnak.

Bármilyen kérdéssel, észrevétellel forduljanak hozzánk bizalommal! Munkatársaink mindent megtesznek, hogy felvetéseikre kielégítő választ nyújthassanak. 
Elérhetőségeinket a Kapcsolat menüpontban találják.
Általános szerződési feltételek
/ÁSzF/

Általános adatok:

A Magistra Könyvkiadó webáruházának üzemeltetője a Magistra Könyvkiadó és Könyvkereskedő Korlátolt Felelősségű Társaság (rövidített cégnév: Magistra Kft.).
A társaság székhelye: 1126 Budapest, Orbánhegyi út 3. 
Cégjegyzékszám:01-09-868062
Adószám: 13688435-2-43
Adatvédelmi nyilvántartási azonosító: regisztráció folyamatbanA Webáruház szolgáltatásainak igénybe vétele, az elállás és a szavatosság

A megrendelések leadása elektronikus úton, interneten keresztül, a www.magistrakiado.hu webcímen lehetséges. A rendelés történhet a honlapon történő regisztrációval, valamint regisztráció nélkül is.
A megrendelt terméket a Vevő a kosarába helyezi, majd kiválasztja az igénybe venni kívánt átvételi és fizetési módot, ezután a RENDEL gomb megnyomásával az ÁSzF elfogadása után véglegesíti megrendelését.
A megrendelés szerződésnek minősül, amelyet a webáruház számítástechnikai rendszere iktatási számmal lát el és archivál, s amely utólagosan visszakereshető. Az ÁSzF elfogadása a vásárlás feltétele.
A Magistra Webáruház honlapján feltüntetett árak forintban kifejezett árak, amelyek az általános forgalmi adót is tartalmazzák.A Magistra Webáruházban VISA, MAESTRO és MASTERCARD bankkártyával lehet fizetni. A fizetési ellenérték forintban kerül teljesítésre.

Bankkártyás fizetés esetén a Vevő a fizetendő ellenértéket elektronikus úton, bankkártyával, a megrendelés nyugtázásakor teljesíti. A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadja el a rendszer, ha azok használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi. A Vevő a saját bankjától kérhet felvilágosítást, hogy bankkártyája használható-e internetes vásárláshoz.
A bankkártyás fizetés a Borgun 128 bites szerverén keresztül történik, SSL technológiával kódolt weboldalon keresztül, így a Vevő banki adatai nem kerülhetnek illetéktelenek tudomására. A bankkártyás fizetési mód kiválasztása után a Vevő a Borgun biztonságos honlapjára kerül átirányításra, ahol a kártyabirtokos megadja a bankkártya adatait, így azok illetéktelen személynek nem kerülhetnek a birtokába.A Vevő hibájából eredően jelszavának harmadik személy általi felhasználásából eredő károkért sem a Borgun, sem a Magistra Kft. nem vállal felelősséget.
Amennyiben a Vevő tévesen hibás, a fizetendő összegnél magasabb összeget adott meg bankkártyás fizetése kezdeményezésénél, a túlfizetés tényét írásban, elektronikus vagy postai úton kell jeleznie a webáruház üzemeltetőjének. A Magistra Kft. a bejelentést követő 15 napon belül kivizsgálja a beadványt, és amennyiben a Vevő követelését jogosnak találja, kezdeményezi a túlfizetett összeg jóváírását. A vizsgálat eredményéről a Magistra Kft. a Vevőt írásban értesíti.

A megvásárolt termékek általános kiszállítási ideje 3-7 munkanap. Amennyiben a webáruház a megrendelt terméket nem tudja az általános szállítási időn belül leszállítani, erről haladéktalanul értesíti a Vevőt, valamint tájékoztatja a várható szállítási határidőről is.Amennyiben a megrendelt termék átmenetileg nem áll rendelkezésre, a webáruház erről a vevőt haladéktalanul értesíti és az esetlegesen előre kifizetett ellenértéket a tájékoztatástól számított 14 napon belül visszautalja. A visszautalással kapcsolatban esetleg felmerülő költségek a webáruházat terhelik.

A Vevő a 45/2014. (II.26.) Korm. Rendelet értelmében a vásárlástól a termék átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat, elállási jogát a szerződés megkötésének napja és a termék átvétele közötti időszakban is gyakorolhatja. A Vevő elállási jogát egyértelmű nyilatkozatban gyakorolhatja. Elállás esetén a Vevő a már leszállított és átvett terméket saját költségén kell visszaküldje a Magistra Kft. székhelyére (1126 Budapest, Orbánhegyi út 3.). A Magistra Kft. a termék visszaérkezésétől számított 14 napon belül a termék vételárát visszatéríti. Elállás esetén a Vevőt kizárólag a termék visszaküldésének költsége terheli. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.
A megrendelt termékek hibája esetén a Vevő a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény rendelkezései alapján szavatossági igényt érvényesíthet a Magistra Kft-vel szemben. Ennek során a Vevő kérheti a hibás termék kicserélését vagy arányos árleszállítást igényelhet, ill. ha ezekre nincs lehetősége vagy ezeket a Magistra Kft. nem vállalta, a Vevő elállhat a szerződéstől. A hibát a Vevő köteles annak felfedezése után haladéktalanul, de legkésőbb az átvételtől számított 2 hónapon belül jelezni a Magistra Kft. felé. A teljesítéstől számított 6 hónapon túl kifogás esetén a Vevő köteles bizonyítani, hogy a hiba már a teljesítés időpontjában megvolt.

A megrendeléssel kapcsolatos bármilyen kérdéssel, észrevétellel a Vevő a Magistra Kft. ügyfélszolgálatához fordulhat az ugyfelszolgalat(kukac)magistrakiado.hu e-mail címen vagy a 06-20-3819059-es telefonszámon.


 Jelen Általános Szerződési Feltételek 2017. február 1. napjától visszavonásig, vagy módosításig hatályosak.