Szállítási feltételek

Tisztelt Érdeklődők!


Ingyenes személyes átvételt az Alkotás utca 39/a szám alatti Adományboltban, valamint kiadónk irodájában tudunk biztosítani (utóbbihoz kérjük, szíveskedjen időpontot egyeztetni a 06-20-3819059-es telefonszámon).A Vásárlók kérhetik a megrendelt könyvek Pick Pack Pontra történő kiszállítását mind előre kifizetett, mind utánvétes rendelések esetében. A Pick Pack Pont hálózatról a főoldalon a Pick Pack Pont logójára kattintva találhatnak bővebb tájékoztatást. Rendelés esetén a Vásárlók több mint 800 átvételi pont közül választhatják ki a nekik legmegfelelőbbet.
A Pick Pack Pontra történő kiszállítás díja 990,- Ft.
A 15.000,- Ft feletti rendelések kiszállítása ingyenes.

A házhozszállítást futárszolgálat útján bonyolítjuk, díja 12.000 forint alatti megrendelések esetében 1500,- Ft, 15.000 forint feletti megrendelések esetében ingyenes. 

Postai úton történő kiszállítást a rendkívül magas postai díjak miatt sajnos nem tudunk vállalni. 

Külföldre történő kiszállítást csak előzetes egyeztetés után vállalunk, ehhez a megrendelés előtt mindenképpen vegyék fel a kapcsolatot cégünkkel e-mail-ben (info@magistrakiado.hu) vagy telefonon a részletek egyeztetése végett. 

E-könyvek vásárlása csak bankkártyás fizetéssel lehetséges.  A rendelés sikeres lezárta után a vásárló e-mailt kap, amely tartalmazza a megvásárolt könyv letöltéséhez vezető linket. A link a vásárlástól számított 1 évig, összesen legfeljebb három alkalommal használható fel (legfeljebb három letöltésre jogosít).

Részletes tájékoztatást Általános Szerződési Feltételeinkben olvashatnak.

Bármilyen kérdéssel, észrevétellel forduljanak hozzánk bizalommal! Munkatársaink mindent megtesznek, hogy felvetéseikre kielégítő választ nyújthassanak. 
Elérhetőségeinket a Kapcsolat menüpontban találják.