Gyilkos illúziók   e-könyv
A képek csak illusztrációk.

Gyilkos illúziók e-könyv

Cikkszám: TE1
Kiszerelés: db
Készlet:Raktáron
Izgalmas történelmi krimi a századfordulós Bécsből egy modern gondolkodású rendőrfelügyelő és egy fiatal pszichiáter főszereplésével.
2 990 Ft   1 990 Ft
 db
Rövid ismertető: A BBC "Bécsi vér" című filmsorozatának alapjául szolgáló könyvsorozat első része.

Termékismertető

Bécs, 1902. 
Belülről bezárt szobájában holtan találják Charlotte Löwensteint, az ismert médiumot. A fiatal nő halálát minden kétséget kizáróan pisztolylövés okozta,  azonban sem a gyilkos fegyvernek, sem az áldozat életét kioltó golyónak nincs nyoma sehol. Oskar Reinhardt rendőrfelügyelő megoldhatatlannak tűnő rejtély előtt áll, miközben a városban már természetfeletti erők bosszújáról keringenek a hírek. A modern kriminalisztika híveként Reinhardt szakértőt von be  a nyomozásba: barátját, Max Liebermann pszichiátert, a híres-hírhedt Freud doktor tanítványát. Liebermann lenyűgöző intelligenciájáról és rendhagyó módszereiről ismert, s amint bekapcsolódik a nyomozásba, az máris új irányba fordul.

A szerző, Frank Tallis maga is ismert klinikai pszichológus, egyetemi oktató, számos elismert szakkönyv és tanulmány szerzője, aki kikapcsolódásként kezdett történelmi krimiket írni. Művei közül a Liebermann-sorozat jelenik meg először magyar nyelven.

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.