A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Meztelenül zuhanyozni szigorúan tilos!

Cikkszám: L
Kiszerelés: db
A világ legbolondabb törvényeinek, rendeleteinek és szabályzatainak humoros, ugyanakkor elgondolkodtató gyűjteménye.
2 490 Ft   1 890 Ft
2 371 Ft +áfa 1 800 Ft +áfa
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: A világ legbolondabb törvényeinek, rendeleteinek és szabályzatainak humoros, egyben azonban elgondolkodtató gyűjteménye.

Termékismertető

Tudta Ön, hogy a Hawaii-szigeteken senki nem dugdoshat érméket a fülébe, vagy hogy az Egyesült Államok Illinois államában érvényes vadászengedély nélkül tilos egeret fogni? Hallott már arról, hogy Washington D.C.-ben januártól áprilisig tilos nyulakat fényképezni, vagy hogy Vermontban nők a házastársuk engedélye nélkül nem viselhetnek műfogsort? Esetleg arról értesült már, hogy Marylandban jogszabályt sért, aki oroszlánt visz magával a moziba, vagy hogy Texasban választás napján tilos karddal vagy dárdával felfegyverkezve megjelenni a szavazóhelyiségben, az angol parlament tagjainak pedig nem léphetnek be páncélban az ülésterembe?

Dr. Roman Leuthner német jogász hosszú évek munkájával állította össze a világ legbolondabb törvényeinek, rendeleteinek és szabályzatainak többnyire megnevettető, helyenként azonban komolyan elgondolkodtató, kultúrtörténeti érdekességeket is bemutató gyűjteményét.