Meztelenül zuhanyozni szigorúan tilos!
A képek csak illusztrációk.

Meztelenül zuhanyozni szigorúan tilos!

Cikkszám: L
Kiszerelés: db
Készlet:Raktáron
A világ legbolondabb törvényeinek, rendeleteinek és szabályzatainak humoros, ugyanakkor elgondolkodtató gyűjteménye.
2 490 Ft   1 890 Ft
 db
Rövid ismertető: A világ legbolondabb törvényeinek, rendeleteinek és szabályzatainak humoros, egyben azonban elgondolkodtató gyűjteménye.

Termékismertető

Tudta Ön, hogy a Hawaii-szigeteken senki nem dugdoshat érméket a fülébe, vagy hogy az Egyesült Államok Illinois államában érvényes vadászengedély nélkül tilos egeret fogni? Hallott már arról, hogy Washington D.C.-ben januártól áprilisig tilos nyulakat fényképezni, vagy hogy Vermontban nők a házastársuk engedélye nélkül nem viselhetnek műfogsort? Esetleg arról értesült már, hogy Marylandban jogszabályt sért, aki oroszlánt visz magával a moziba, vagy hogy Texasban választás napján tilos karddal vagy dárdával felfegyverkezve megjelenni a szavazóhelyiségben, az angol parlament tagjainak pedig nem léphetnek be páncélban az ülésterembe?

Dr. Roman Leuthner német jogász hosszú évek munkájával állította össze a világ legbolondabb törvényeinek, rendeleteinek és szabályzatainak többnyire megnevettető, helyenként azonban komolyan elgondolkodtató, kultúrtörténeti érdekességeket is bemutató gyűjteményét.

 

 


Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.