Aki sosem alszik - Tom Sawyer visszatér
A képek csak illusztrációk.

Aki sosem alszik - Tom Sawyer visszatér

Cikkszám: 1
Kiszerelés: db
Készlet:Raktáron
Tom Sawyer visszatér! Mark Twain máig népszerű hőse, az éles eszű és érzelmes lelkű csibész immár felnőttként, nyomozóként, és Lincoln elnök testőreként kel új életre ebben az izgalmas, fordulatokkal teli, az eredeti Tom Sawyer kalandjaiból jól ismert szereplőket felvonultató történelmi krimiben. Figyelem! Nem ifjúsági regény, felnőtt olvasóknak ajánljuk!
3 990 Ft   2 990 Ft
 db
Rövid ismertető: Ebben a fordulatos, izgalmas történelmi krimiben Mark Twain halhatatlan hőse, Tom Sawyer, az éles eszű és érzelmes lelkű csibész tér vissza felnőttként és nyomozóként gyermekkora színhelyére. Figyelem! Nem ifjúsági regény, felnőtt olvasóinknak ajánljuk!

Termékismertető

Lincoln elnök meggyilkolása olyan súllyal nehezedik egykori testőre, Tom Sawyer lelkére, hogy Tom azóta sem tud aludni, rémképek gyötrik, s nem tud szabadulni a lelkiismeret-furdalástól, amiért nem sikerült megakadályoznia az elnök elleni merényletet. Kínlódása közepette éppen jókor érkezik a féltestvére, Sidney esküvőjére szóló meghívás haza, St. Petersburgbe. Tom kikapcsolódást és újrakezdést remél a hazatéréstől, St. Petersburgbe visszaérkezve azonban mindjárt egy rémálom kellős közepén találja magát: Polly nénit meggyilkolták, a gyanúsított pedig, akire az egész város vadászik, nem más, mint Tom egykori jóbarátja, Huckleberry Finn. 
Tom nem hisz Huck bűnösségében, azonban ha segíteni akar a barátján, csak egyet tehet: a városban marad, és felderíti, ki és miért végzett kegyetlenül Polly nénivel.

Figyelem! Nem ifjúsági regény, felnőtt olvasóknak ajánljuk!


Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Mások ezt tették még a kosárba