Adolf H. - Egy diktátor életútja
A képek csak illusztrációk.

Adolf H. - Egy diktátor életútja

Cikkszám: AH
Kiszerelés: db
Készlet:Raktáron
Hitler-életrajzot sokat, sokan írtak már. Kiváló történészi munkák születtek a témában, olyan könyv azonban még egyetlen egy sem, amely "könnyen fogyasztható" formában, modern, olvasmányos, közérthető stílusban, mégsem felületesen mutatja be az olvasónak a XX. század egyik kulcsfiguráját, aki "nem nagy ember volt, hanem nagy pusztító". A kötetet viszonylag kevéssé ismert felvételekből összeállított, gazdag képanyag teszi még érdekesebbé.
3 990 Ft   2 990 Ft
 db
Rövid ismertető: Az első kifejezetten fiataloknak szánt - ám természetesen minden korosztály számára ajánlható - modern Hitler-életrajz.

Termékismertető

"Nincs még elege mindenkinek Hitlerből?" - teszi fel a kérdést könyve előszavában Thomas Sandkühler, a berlini Humboldt Egyetem történészprofesszora, a XX. század történelmének neves kutatója. Kérdését mindjárt meg is válaszolja: a média és az internet által a mai fiatalok számára közvetített Hitler-kép egyáltalán nem alkalmas arra, hogy hitelesen mutassa be és tegye érthetővé, ki volt, hogyan emelkedhetett fel, s mit tett saját országával és a világgal Németország tizenkét éven át teljhatalmú ura. Kimondottan fiataloknak szánt Hitler-életrajz pedig még soha nem készült - ezt a hiányt pótolja Sandkühler munkája.
Napjainkban, amikor a legkülönbözőbb eszmék és politikai irányvonalak kavarognak zűrzavarosan Európa országaiban és lakosainak fejében, nagyon nagy szükség van ilyen higgadt, megalapozott, a legújabb történeti kutatások eredményeire épülő, ugyanakkor "könnyen emészthető", olvasmányos, modern nyelvezetű és szerkezetű olvasmányra.
A kötetet viszonylag kevéssé ismert felvételekből összeállított, gazdag képanyag teszi még érdekesebbé.


Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.