DARKNET - A digitális alvilág működése
A képek csak illusztrációk.

DARKNET - A digitális alvilág működése

Cikkszám: DN
Kiszerelés: db
Készlet:Raktáron
A bűn vagy a szabadság földje? Az emberi lélek legszörnyűbb bugyrainak búvóhelye, vagy zsarnokok üldözöttjeinek menedéke? Esetleg a kettő együtt? Tárgyilagos, közérthető könyv a darknet működéséről, veszélyeiről és lehetőségeiről, jelenéről és várható jövőjéről.
3 990 Ft   2 990 Ft
 db
Rövid ismertető: Tények, tévhitek és mítoszok az internet "sötét oldaláról" E-könyvként is elérhető.

Termékismertető

DARKNET - titkosított hálózatokon található, rejtett IP-című weboldalak, teljes névtelenségben rejtőző felhasználók világa. A közvélemény szemében általában a bűn földje, az internet legszörnyűbb, legmélyebb bugyra.  A világ, ahol adható-vehető ember, fegyver, kábítószer, s ahol terroristák és pedofil bűnbandák szervezkedhetnek a hatóságok elől elbújva. 
Csakhogy a darknet világa egyáltalán nem ilyen egyszerű - mert a darknet egyben a szabadság földje is, a hely, ahol a névtelenség védelmében nyilvánosságra lehet hozni emberek, cégek és kormányok bűnös üzelmeit; ahol diktatúrák üldözöttjei kapcsolatot tarthatnak egymással, közzétehetik felhívásaikat, híreiket; ahol elnyomottak szervezhetik az ellenállást.

Stefan Mey újságíró könyvében ennek a világnak hatol a mélyére, s mutatja be tárgyilagosan és közérthetően a darknet működését, veszélyeit és lehetőségeit, jelenét és várható jövőjét.

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.