Kapaszkodj fel a családfára
A képek csak illusztrációk.

Kapaszkodj fel a családfára

Cikkszám: - megjelenik 2024 őszén
Kiszerelés: db
Készlet:Raktáron
Kézikönyv kezdő családfakutatóknak
5 790 Ft   4 290 Ft
Rövid ismertető: Segítség mindazoknak, akik szeretnének elindulni a családkutatás izgalmas útján, de nem tudják, hogyan tegyék meg az első lépéseket.

Termékismertető

Ugyanolyan makacs, mint a nagypapa... A dédi is pont így nevetett...  Melyik családban ne hangoznának el ehhez hasonló mondatok, összehasonlítások, utalások a felmenőkre? De vajon hány generációt tudunk felidézni, meddig nyúlik vissza a családi emlékezet? Ha nem is tudjuk, kik voltak, honnan jöttek az őseink, magunkban hordozzuk őket. Ág vagyunk a hatalmas, évszázadok óta növekedő, újra és újra elágazó családfán. Ahogy a saját történetünket írjuk, talán nem is gondolunk arra, hogy ez a történet a nagy családi krónika egy fejezete. Izgalmas utazás minél több fejezetet, minél több szereplőt megismerni ebből a hatalmas tablóból, kideríteni, milyen emberek, milyen események formálták a múltat, a családi emlékezetet. Érdekes felfedezésekre, különleges személyiségekre, izgalmas történetekre bukkanhatunk kutatásaink során, amelyek mind közelebb visznek ahhoz, hogy megismerjük, megértsük, kik is vagyunk a hatalmas fa ágai között.

Téged is érdekel a családod története? Belevágnál a családfakutatásba, de nem tudod, hogyan indulj el, hol és milyen forrásokat keress, hol kaphatsz segítséget, ha elakadsz?
Ebben a könyvben mindent megtalálsz, amire az első lépésekhez szükséged lehet. Bemutatjuk a családfakutatás forrásait, a lehetséges kutatási irányokat, és gyakorlati tippekkel segítünk, hogy felkapaszkodhass a családfára...

Kalandra fel!

MEGJELENIK 2024 NOVEMBERÉBEN

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.