HASZNÁLATI UTASÍTÁS IZLANDHOZ
A képek csak illusztrációk.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS IZLANDHOZ

Cikkszám: 02
Kiszerelés: db
Készlet:Raktáron
"Izland a létező lehetetlenségek országa." Kristof Magnusson izlandi-német író és műfordító sikerkönyve a sokak által szeretett, de kevesek által ismert országról és lakóiról. E-könyvként is elérhető.
2 490 Ft   1 990 Ft
 db
Rövid ismertető: "Izland a létező lehetetlenségek országa." A félig izlandi, félig német író és műfordító, Kristof Magnusson "ország-, nép- és néplélek-leírása" Izlandról, történelméről, válságairól és lakóiról, minden furcsaságukkal és különlegességükkel együtt.

Termékismertető

"Izland a létező lehetetlenségek országa."

A félig izlandi, félig német író és műfordító, Kristof Magnusson műve nem útleírás, nem útikönyv, hanem leginkább "nép- és néplélek-leírás". Magnusson egyszerre van otthon Izlandon és nézi ugyanakkor a kívülálló szemével az országot. Könyve beavat az izlandi néplélek hagyományokban gyökerező különlegességeibe, megmagyarázza a külföld számára gyakran érthetetlen jelenségeket, érthetővé teszi a 2008-as gazdasági összeomlás előzményeit és következményeit, s szeretettel, mégis elfogultság nélkül ad "használati utasítást" az Izland iránt érdeklődő olvasó kezébe. Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.