Látogasson el webáruházunkba!

Frank Tallis: Bécsi vér (FT)

Webáruház  »  Monarchia Krimik  »  Frank Tallis: Bécsi vér
https://www.magistrakiado.hu/termek/ft-frank-tallis_-becsi-ver
 Frank Tallis: Bécsi vér
Max Liebermann, a rendhagyó módszereiről ismert fiatal pszichiáter és barátja, Oskar Reinhardt rendőrfelügyelő a császárvárost rettegésben tartó kegyetlen sorozatgyilkos nyomában...
Ára:
3 990 Ft
Akciós ár: 2 990 Ft

Oskar Reinhardt rendőrfelügyelő és Max Liebermann pszichiáter újabb közös nyomozása a századfordulós Bécs kulisszái között.

Frank Tallis: Bécsi vér részletes ismertetője

Bécs, 1902.

 

A császárváros csillogó felszíne alatt kirobbanással fenyegető feszültség izzik. Önjelölt világmegváltók és titkos társaságok szervezkednek, erősödik az idegengyűlölet és az antiszemitizmus, a bűnügyi rendőrség pedig megoldhatatlannak tűnő feladat előtt áll: minél gyorsabban kézre keríteni a városban pusztító sorozatgyilkost, aki egyre kegyetlenebb módszerekkel végez látszólag véletlenszerűen kiválasztott áldozataival. Oskar Reinhardt felügyelőnek meggyőződése, hogy beteg elméjű emberrel állnak szemben, ezért a modern kriminalisztika híveként szakértőt von be a nyomozásba: barátját, Max Liebermannt, a fiatal pszichiátert, a híres-hírhedt Freud doktor tanítványát, aki már korábban is segítségére volt egy gyilkossági ügy felderítésében. Az éles eszéről és rendhagyó módszereiről ismert Liebermann az egyetlen, aki képes lehet megérteni a zavart elme működését, és elvezetni a nyomozókat a gyilkoshoz…

 

 

 

A Londonban élő Frank Tallis ismert klinikai pszichológus, egyetemi oktató, számos szakkönyv és tanulmány elismert szerzője, aki tudományos munkássága mellett kikapcsolódásként kezdett történelmi krimiket írni. Bűnügyi regényeiben a kor kiváló ismerete mellett a modern pszichiátria és kriminológia megszületésének történetébe is beavatja olvasóit.

Könyvei közül magyar nyelven elsőként a Liebermann-sorozat jelenik meg, amelynek második kötetét tartja kezében az olvasó. A sorozat első kötete „Gyilkos illúziók” címmel 2018-ban jelent meg a Magistra Kiadónál.